Alteryx


Önkiszolgáló adatelemző folyamatok

Alteryx

Az üzleti élet számos területén, akár marketingről, akár salesről vagy pénzügyről beszélünk, az adat-előkészítési és elemzési feladatok túl lassúak és körülményesek. Látszólag nélkülözhetetlen több ember és eszköz együttműködése annak érdekében hogy az adatokat megtisztítsák, összekapcsolják, aztán még újabb eszközök kellenek a megfelelő elemzésekhez és azok publikálásához, a döntéshozókhoz való eljuttatásról nem is beszélve. Az Alteryx Designer ezt a láncolatot rövidíti le újrafelhasználható folyamatainak köszönhetően. Ez az önkiszolgáló analitikai alkalmazás az adatok mélyebb vizsgálatát teszi lehetővé, mellyel hetek helyett már órák alatt hasznos tudásra tehetünk szert. Az elemzők munkáját nagyban könnyíti, hogy az adat-előkészítésben, integrációban, a prediktív és statisztikai modellek kidolgozásában ugyanazt az egyszerű és intuitív kezelőfelületet használhatják.

Adat-előkészítés és kombinálás

Az elemzők munkájának nélkülözhetetlen része a több forrásból történő adatgyűjtés. Az Alteryx újszerű módon az előkészítési és kombinálási feladatokhoz ugyanazt az egyszerű kezelőfelületet használja és százszor gyorsabb a hagyományos megoldásoknál, ráadásul programozói tudás sem szükséges a használatához.

Érj el minden szükséges adatot

Kapcsolódj adattárházadhoz, alkalmazásokhoz a felhőben, saját táblázataidhoz és sok más forráshoz!

A megfelelő adatokat elemezed

Alkosd meg az elemzéseidhez szükséges adathalmazt a legjobb minőségben az integrációs és transzformációs eszközökkel!

Hozd ki a legtöbbet a térképes adataidból

Kombináld térképes adataidat más forrásból érkező adatokkal gyorsan és egyszerűen!

Készülj fel a prediktív elemzésre

Gyorsítsd fel prediktív analitikai munkafolyamatodat kifejezetten erre a célra fejlesztett eszközökkel!

Prediktív analitika

A hagyományos prediktív analitikai eszközök bonyolultak, nehézkesek és olyan programozási platformok ismeretét igénylik amik használhatatlanok az elemzők számára. Az Alteryx elérhetővé teszi a prediktív analitikát minden elemzőnek köszönhetően a beépített, újrafelhasználható folyamatoknak és az egyszerű grafikus felületnek. A modellkészítéshez nem kell programozónak lenni.

R alapú analitika kódolás nélkül

Több mint 30 drag-and-drop prediktív eszköz: mindegyik az R nyelven alapul és igényeid szerint személyre szabható. Nincs többé black-box analitika.

Prediktív modellek eredményének validálása

Tedd egyszerűvé az analitikát száműzve a hagyományos statikus riportokat és interaktív vizualizációkkal validáld eredményeidet.

Készíts saját predikciós eszközöket vagy importálj új csomagokat

Saját R kódjaid beilleszthetőek Alteryx folyamatokba és megoszthatók más adattudósokkal.